ZO 2 JULI

DE BURGEMEESTER OP BEZOEK IN DE PROEFTUIN

Sterren-Van-De-Hemel-Lunch met De Burgemeester

Restaurant De Burgemeester  vliegt deze zomer uit en verkent haar groene culinaire grenzen in het buitengebied op landgoed Linschoten in De Proeftuin.

Met onze groente, geteeld zónder kunstmest of bestrijdingsmiddelen (en dat proef je!) maakt Sander Spruijt op 2 juli samen met zijn team (uiteraard vegetarische) smaakexplosies op sterrenniveau.

Genietend van Sanders mooie gerechtjes, zittend in de boomgaard tussen de vogels, met de geur van vers gemaaid gras en een bries om je heen, belooft die dag een bijzondere beleving te worden voor alle zintuigen. DJ Blue Flamingo zorgt daarbij met zijn 78-toeren plaatjes of zingend met gitaar ook nog eens voor een vrolijke muzikale omlijsting. 

Echt té leuk!

Op die dag ben je van harte welkom voor een 5-gangen lunch waarbij je tussen 12.30 en 13.00 op makkelijke schoenen binnen kunt wandelen (rubber laarzen nog beter!).

De prijs voor deze totaalbeleving inclusief 5 gangen-menu is € 75,-- met onbeperkt water, maar exclusief andere drankjes.

Reserveren kan via de site van restaurant DE BURGEMEESTER.

De ingang van de Proeftuin van Linschoten vind je aan de Haardijk/hoek Noord Linschoterdijk in Linschoten. Je ziet de oude ijzeren poort vanzelf. 

Parkeren is maar beperkt mogelijk, dus kom liefst te voet of op de fiets of parkeer aan de Reinaldaweg en maak er een dagvullend programma van dat in het teken staat van onthaasten en ont-moeten.

Mooi weer is alvast besteld, maar een vestje kan fijn zijn. Voor minder mooi weer is er plek in een grote glazen kas.

Wij verheugen ons er nu al met elkaar op om jou een onvergetelijke middag te kunnen geven.

Heel graag tot dan!

Hartelijke groet,

Team Sander Spruit & Proeftuin van Linschoten

PS: voor praktische vragen over de locatie en parkeren kun je contact opnemen met Natascha (Proeftuin van Linschoten): 06-14555265. 

Using Format