ECHT TE GÉK!

Heb je ze al gezien? Er staan 2 WIKKELHOUSES  op De Proeftuin ! Ze zijn klein, van Nederlands ontwerp en fabrikaat, gemaakt van karton en hout en super duurzaam. Ze zijn voorzien van zonnepanelen en het afvalwater wordt, na zuivering in speciale tanks, gebruikt om de peren en hagen mee te irrigeren. Én ze zijn van binnen en buiten prachtig!

En net als bij al het andere op De Proeftuin  is er heel veel zorg en aandacht besteed aan de aankleding rondom en de inrichting van de huisjes. Uitgangspunt voor de inrichting van de huisjes is: reduce, re-use, recycle.

Met een verblijf op De Proeftuin willen we gasten inspireren en laten ervaren dat duurzaamheid hand in hand kan gaan met comfort en schoonheid.

BINNENKORT ZIJN DE HUISJES TE BOEKEN

De huisjes zijn bijna klaar voor gebruik. Er is al water en stroom en de laatste hand wordt gelegd aan de inrichting waarin jij je straks heerlijk & super-de-luxe kunt nestelen .

Wil je er als eerste bij zijn om een huisje te huren? Gebruik dan onderstaand formulier om te laten weten dat je interesse hebt. Dan nemen we contact met je op zodra het zover is.

Using Format