ONTMOET & ONT-MOET 

Dat is één van de belangrijkste waarden op De Proeftuin die zich in 2 jaar heeft ontpopt tot een vriendelijke en gastvrije plek van verbinding tussen akkerbouw, natuur en bovenal mensen. 

Naast gezonde groenteteelt, dragen we onze boodschap uit in de vorm van workshops, yogalessen, stilte-dagen en ('farm-to-table') moestuin-lunches. Je vindt deze op de AGENDA die telkens wordt aangevuld.

Op De Proeftuin voelt iedereen zich welkom: niet alleen de groente-abonnees en vrijwilligers, maar ook vergadertijgers, feestvierders, mensen met en zonder ambtsketting, stamppotfans én culinaire fijnproevers op sterrenniveau, dagjesmensen, fietsers, wandelaars, vogelaars, campinggasten maar ook 5-sterren-liefhebbers. 

Één ding hebben al deze mensen gemeen: de waardering van de schoonheid van de tuin en de voelbare persoonlijke aandacht voor alles en iedereen op de tuin. 

Naast de activiteiten die wij zelf regelmatig organiseren, vinden we het ook heel leuk om met jou mee te denken over een activiteit die je zelf op de tuin zou willen organiseren. Dat kan van alles zijn: een zakelijke ontmoeting, een klein of groter verjaardagsfeestje met lunch, een meehelpdagje met collega's op de tuin... Laat het ons weten! 

Er is OVERDAG veel mogelijk tót groepen van 50 personen. Voor grote diners in de avond, luide muziek of nachtelijke feestje is De Proeftuin helaas geen geschikte plek. 

Interesse? Mail of bel: info@proeftuinvanlinschoten.nl of 06-14555265 (Natascha).

DE GROENTETUIN

Vanaf 18 juni is de groentetuin open van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00

Je kunt dan terecht voor het zélf oogsten van verse groente. Je hebt hiervoor een mes of schaartje nodig en een tas (graag zelf meenemen). 

De prijslijst vind je op de tuin en je rekent af met een QR-code. CONTANT AFREKENEN IS NIET MOGELIJK.

Je kunt op die dagen (bij mooi weer!!) ook gebruik maken van het zelfbedieningscafeetje waar je thee, water en sap kunt drinken (met soms ook wat lekkers erbij!).

INGANG:

De ingang vind je naast de boerderij op de Noord Linschoterdijk 26 in Linschoten. Op de contactpagina is een routebeschrijving te vinden.

DE GROTE KAS

De kas wordt naast de groenteteelt gebruikt voor wekelijkse yoga-lessen en bijzondere yoga-events. 

Daarnaast kun je de kas OVERDAG huren voor verschillende ontmoetingen, privé of zakelijk, zowel voor kleine en grote groepen.

Interesse? Mail of bel: info@proeftuinvanlinschoten.nl of 06-14555265 (Natascha).

Using Format