WELKOM IN DE GROENTETUIN met zelfbedieningscafeetje


OF IN DE KAS

GROENTETUIN

Onze groentetuin is iedere dag open van 9.00-17.00. Van maandag tot en met vrijdag is er altijd een tuinder aanwezig om uitleg te geven en vragen te beantwoorden.

Je bent dan altijd welkom om rond te wandelen en te kijken. 

Het is ook mogelijk zélf groente te oogsten van het land. Bij het kraampje op de tuin vind je hiervoor een mand en schaar en een lijstje met het groente-aanbod van dat moment.   

Betalen van de groente kan contant of met een QR-code.

ZELFBEDIENINGSCAFEETJE

Bij mooi, warm en droog weer, is er op de tuin een zelfbedieningscafeetje. Op die dagen is dit is van 11.00 tot 17.00.

Ben je van plan om langs te komen en wil je zeker weten of (bij mooi weer) het cafeetje open is? Bel gerust: 06-14 555 265 (Natascha)

INGANG:

De ingang vind je naast de boerderij op de Noord Linschoterdijk 26 in Linschoten. Op de contactpagina is een routebeschrijving te vinden.

DE GROTE GLAZEN KAS

Vanuit de grote kas dragen we het gedachtegoed van De Proeftuin uit: verbinding maken tussen mens, natuur en gezonde, natuurlijke voeding. Dat doen wij bijvoorbeeld in de vorm van workshops, yogalessen, stilte-ochtenden, zondagochtend-concerten en ('farm-to-table') moestuin-lunches.

Wanneer je zelf ideeën hebt over kleinschalige events, workshops, lezingen, bijzondere ontmoetingen of andere zaken die OVERDAG passen bij De Proeftuin, kun je altijd contact met ons opnemen. 

Mail of bel: info@proeftuinvanlinschoten.nl of 06-14555265. 

Voor grote diners in de avond,  luide muziek of nachtelijke feestje is De Proeftuin geen geschikte plek.

Using Format