06 - 14 555 265 | info@proeftuinvanlinschoten.nl

GROENTETUIN

Onze groentetuin is iedere dag open van 9.00-17.00. Van maandag tot en met vrijdag is er altijd een tuinder aanwezig om uitleg te geven en vragen te beantwoorden.

Je bent dan altijd welkom om rond te wandelen en te kijken. 

Het is ook mogelijk zélf groente te oogsten van het land. Bij het kraampje op de tuin vind je hiervoor een mand en schaar en een lijstje met het groente-aanbod van dat moment.   

Betalen van de groente kan contant of met een QR-code.

Interesse in een rondleiding of informatief gesprek met de tuinders? Informeer naar de mogelijkheden of kijk op de AGENDA.

Voor de oogstleden gelden andere (ruimere) tijden om te komen oogsten. Informatie  hierover krijg je bij het afsluiten van een groente-abonnement.

ZELFBEDIENINGSCAFEETJE

Bij mooi, warm en droog weer, is er op de tuin een zelfbedieningscafeetje. Op die dagen is dit open van 11.00 tot 17.00.

Ben je van plan om langs te komen en wil je zeker weten of (bij mooi weer) het cafeetje open is? Bel gerust: 06-14 555 265 (Natascha)

De Proeftuin van Linschoten ligt in de oude boomgaard op landgoed Linschoten: hoek van de Noord Linschoterdijk en de Haardijk in Linschoten. 

De ingang vind je nu nog aan  de Noord Linschoterdijk, naast de boerderij op nummer 26. 

I.v.m. wegwerkzaamheden aan de Haardijk (tot oktober 2023), kun je het beste via de wandel- & fietsroute langs Huis te Linschoten naar ons toekomen, of via de Engherzandweg en dan de Lange Linschoten oversteken via de witte voetgangersbrug (kwakel). 

Volg daarna de Noord Linschoterdijk nog ongeveer 250 meter tot aan het hek aan de rechterkant.  

PARKEREN OP DE PROEFTUIN IS NIET MOGELIJK. KOM LOPEND OF OP DE FIETS.

De idylle en rust van Landgoed Linschoten vormen een mooie omlijsting van de tuinderij en dat willen we graag zo houden! De omgeving hier is prachtig om te fietsen en te wandelen, maar minder geschikt voor auto's.

Kom je van verder weg?  De (OV)fietstocht vanaf station Woerden is al onderdeel van de beleving van De Proeftuin!

Toch met de auto? Dan is parkeren op de parkeerplaats aan het begin van Landgoed Linschoten aan de M.A. Reinaldaweg een goeie plek. Een wandelingetje vanongeveer 15 minuten langs de Lange Linschoten en het Huis te Linschoten brengt je naar De Proeftuin .

Logeer je in één van onze eco-lodges dan hebben we voor jou een aparte parkeergelegenheid waarover je wordt geïnformeerd wanneer je een overnachting boekt.

Ivm werkzaamheden is de Haardijk voorlopig afgesloten en is De Proeftuin wat lastig te bereiken. Hierboven vind je de routebeschrijving bij locatie/adres.

Met de auto? Parkeren op de parkeerplaats bij de Reinaldaweg en wandelen via het Huis te Linschoten. Ook op de fiets kun je via deze route bij ons komen. 


Heb je vragen over het boeken van de kas, een speciaal event, of een andere vraag, dan kun je je gebruik maken van dit formulier en wij reageren zo snel mogelijk.

Using Format