06 - 14 555 265 | info@proeftuinvanlinschoten.nl

Binnenlopen, rondkijken zelf oogsten en verkoop losse groente? Welkom op woensdag t/m vrijdag van 10.00 tot 17.00. 

Interesse in een rondleiding of informatief gesprek met de tuinders? Informeer naar de mogelijkheden of kijk op de AGENDA.

Voor de oogstleden gelden andere (ruimere) tijden om te komen oogsten. Informatie  hierover krijg je bij het afsluiten van een groente-abonnement.

Vanaf eind juni en bij mooi / droog weer:

woensdag:      13.00 - 17:00

vrijdag:            13.00 - 17:00

zaterdag:         11.00 - 16:00

zondag:            11.00 - 16:00

De Proeftuin van Linschoten ligt in de oude boomgaard op landgoed Linschoten: hoek van de Noord Linschoterdijk en de Haardijk in Linschoten. 

De ingang vind je aan het einde van de Haardijk, vlak voor de Noord Linschoterdijk. Je ziet de oude poort (binnenkort) vanzelf.

De idylle en rust van Landgoed Linschoten vormen een mooie omlijsting van de tuinderij en dat willen we graag zo houden! De omgeving hier is prachtig om te fietsen en te wandelen, maar minder geschikt voor auto's.

PARKEREN OP DE PROEFTUIN IS NIET MOGELIJK. KOM LOPEND OF OP DE FIETS.

Kom je van verder weg?  De (OV)fietstocht vanaf station Woerden is al onderdeel van de beleving van De Proeftuin!

Toch met de auto? Dan is parkeren op de parkeerplaats aan het begin van Landgoed Linschoten aan de M.A. Reinaldaweg een goeie plek. Een wandelingetje vanongeveer 15 minuten langs de Lange Linschoten en het Huis te Linschoten brengt je naar De Proeftuin .

Logeer je in één van onze eco-lodges dan hebben we voor jou een aparte parkeergelegenheid waarover je wordt geïnformeerd wanneer je een overnachting boekt.

Heb je vragen over het boeken van de kas, een speciaal event, of een andere vraag, dan kun je je gebruik maken van dit formulier en wij reageren zo snel mogelijk.

Using Format