HELP MEE ALS VRIJWILLIGER

Lijkt het je leuk om VRIJWILLIGER te worden? Wij horen het graag!

Als vrijwilliger kun je een belangrijk bijdrage aan de tuin leveren en word je opgenomen in een gezellige groep toegewijde mensen. 

Kennismaken doe je samen met een tuinder gedurende een dagdeel van 9.00 tot 12.00 of van 13.00 tot 16.00. 

Je helpt dan mee met allerlei klusjes die er altijd op de tuin zijn te doen. Op deze manier leer je ons en de tuin alvast een beetje kennen en wij jou!

Zo kun je ook ervaren of de klusjes passend voor je zijn, hoe de reistijd voor jou is en of je het meehelpen op regelmatige basis zou kunnen inpassen in jouw weekschema.

Wij vinden jou als vrijwilliger heel waardevol en besteden daarom ruimschoots tijd aan jou.  We vinden het belangrijk dat je je bijdrage aan de tuin niet als 'verplicht' ervaart, maar als iets dat je een aantal uur per week heel fijn vindt om te doen. Bijvoorbeeld voor de gezelligheid, voor het tuinieren, voor alles wat je leert, voor de ontspanning etc. We vinden het mooi als de tuin jou iets te bied wat voor jou van waarde is. 

Maar onze tijd is schaars omdat de tuin veel aandacht nodig heeft. Vandaar dat 'vrijwillig' niet helemaal vrijblijvend is. 

Wanneer je na de kennismaking, besluit om mee te komen helpen vinden we het belangrijk dat je regelmatig op de tuin bent. Op die manier leer je de tuin, de mensen en onze manier van werken kennen. En zo haal je er voor jezelf het meeste uit en kun je op jouw manier bijdragen aan de tuin. Anders kost het jou en ons telkens te veel tijd om opnieuw op te starten met elkaar.

Mocht je slechts af en toe kunnen meehelpen, dan ben je van harte welkom op de 'meehelp-dagen' die we zo nu en dan organiseren. Die kun je vinden in de AGENDA

Lijkt het je leuk om iets anders voor de tuin te kunnen doen?  Schrijf je dan in voor een groente-abonnement of kom gezellig koffiedrinken in de theetuin bij de grote kas.

Met onderstaand formulier kun je je aanmelden om mee te helpen op De Proeftuin

Als je je naam en e-mailadres invult nemen we contact met je op. 


Using Format