ZONDAG 26 MEI - 9.30-17.00

'Bewust verbonden ademen' is een krachtige techniek waarbij je je aandacht richt op je ademhaling. Met deze ademhalingstechniek herstel je de natuurlijke flow van je ademhaling, en daarmee de natuurlijke stroom van het leven en jouw levensenergie.

Veel van ons ademen onbewust, oppervlakkig of beperkt. Dit wordt veroorzaakt door onverwerkte spanning, stress, emoties, destructieve denkpatronen en oude trauma's die door de jaren heen (onbewust) opgeslagen worden in ons lichaam. Door bewust en diep te gaan ademen - in het begin met name in de buik - breng je deze onderdrukte emoties en herinneringen naar boven, zodat ze met liefdevol bewustzijn kunnen worden ontmoet en ervaren en daarmee worden losgelaten en geïntegreerd.

Na een rustig opgebouwde 'verbonden-adem-sessie' begeleidt Rolandjan jou na de lunch in een lange yin-yoga-serie ga je ontspannen, blij én geïnspireerd weer naar huis. 

ROLANDJAN van MULLIGEN

Ademcoach, yogadocent en meditatie leraar Rolandjan van Mulligen begeleidt al vele jaren groepslessen, individuele sessies, workshops en retraites in binnen- en buitenland en geeft meer dan 10 jaar yoga- en ademwerklessen.

Ademwerk is voor Rolandjan een directe manier om uit de 'mind' te komen, het lichaam te voelen en het zelfhelend vermogen te activeren. Daarnaast ziet hij het werken met de adem als een ultieme manier om toegang te krijgen tot ons onderbewustzijn; wat ligt er nog in ons opgeslagen wat nog doorzien of doorvoelt wilt worden? 

Met veel plezier, aandacht en inspiratie deelt hij zijn passie voor ademwerk.


HOE ZIET DE DAG ERUIT?

VERBONDEN ADEMHALING

Tussen 9.30 en 10.00 ben je welkom en is er tijd voor een kop thee met iets lekkers erbij. Je kunt dan alvast de plek en de groep leren kennen en Rolandjan ontmoeten. 

Na een welkom en eerste introductie over wat ademhaling voor je kan doen, oefen je in de ochtend in de 'verbonden-ademhaling-techniek' die jou verbindt met dat wat onbewust in jou aanwezig is. Zo kom je steeds dichterbij dat wat in jou leeft – soms zacht en subtiel, soms juist heel helder een zeer aanwezig – alles wat zich voordoet is even waardevol om te ontdekken. 

VEGETARISCHE LUNCH

Tussen de middag is er een uitgebreide en vers bereide en kleurrijke vegetarische lunch met groente uit de tuin. 

Als je het leuk vindt kun je na de lunch aansluiten bij de rondleiding die Natascha op de tuin geeft of je kunt lekker wandelen over het landgoed.

YIN-YOGA

Na de lunch word je door Rolandjan begeleidt  in een lange Yin-Yoga serie. Tijdens de liggende en zittende houdingen in de Yin-Yoga serie blijf je langer in de houding (ongeveer 3 tot 5 minuten). De serie wordt afgesloten met een lange begeleide savasana vergelijkbaar met yoga-nidra waarbij je een stadium tussen waken en slapen ervaart waarin je niet echt meer wakker bent, maar ook niet slaapt. Als je deze staat van zijn bereikt, vloeit de spanning zowel uit je lichaam als uit je hoofd weg. Er wordt wel eens gezegd dat een korte yoga-nidra sessie gelijk staat aan 4 uur slaap!

Rond 17:00 uur ronden we de dag af, nadat we ook de tijd hebben genomen om ervaringen van deze dag met elkaar te delen.

WAT ONTVANG JIJ EN WAT GEEF JIJ?

Deze dag draagt bij aan jouw bewustwording van dát wat je ten diepste bent en geeft je handreikingen om daarmee (weer) in contact te komen. Je neemt harmonie en diepe rust  mee naar huis. Een waardevolle wegwijzer op jouw pad van persoonlijke ontwikkeling. Door de kennis die Rolandjan door de jaren heeft opgedaan én zijn eigen ervaring is hij in staat om dit ook weer aan  jou door te geven. Rolandjan geeft les vanuit zijn hart en dat voel je.

De prijs voor deze dag is €149,- per persoon, inclusief lunch en 9% BTW. Met onderstaand formulier kun je je opgeven waarna je een factuur ontvangt.

Met jouw bijdrage steun je niet alleen het mooie werk van Rolandjan, maar ook de doelen van De Proeftuin én alle mensen die dit hoopvolle initiatief mogelijk maken: de creatie en het onderhoud van een duurzame, vriendelijke plek die goed is voor de natuur én mensen. Dankjewel daarvoor!

We kijken uit naar je komst!

Using Format